Plasma

Plasma elektroden op basis van 3 dimensionale luchtreiniging

De afgezogen lucht en kookdampen worden door de vetfilters ontdaan van vetten en overige verontreinigingen.

Na deze voorfiltering, wordt de lucht door een op plasma gebaseerde reactie en oxidatieproces gevoerd. In het hoogspanningsveld van de Airo design Plasma recirculatiefilter ontstaat een reactie en oxidatieproces waardoor hinderlijke geuren en verontreiniging worden vernietigd, zoals virussen, pollen, bacteriën enz. Kortom alle verontreiniging die zich in de lucht bevinden worden vernietigd. De tot nu toe niet geoxideerde verbindingen worden in het koolstoffilter opgevangen en daar worden deze verbindingen alsnog geoxideerd zodat de lucht compleet gezuiverd is voordat deze de keukenruimte in wordt geblazen. Het hoogwaardige koolstof fungeert in deze behandeling ook om de resten ozon die in het zuurstof achterblijven volledig te verwijderen. Deze hoogwaardige koolstof heeft een extreem lange standtijd, omdat deze tijdens bovenstaand proces zichzelf regenereert.

Wilt u door ons gebeld worden zodat wij u meer informatie kunnen verstrekken over onze producten en diensten? Vul dan het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Plasma elektrode van PlasGlary

De eerste plasma elektroden op basis van 3 dimensionale luchtreiniging

De nieuwe innovatieve plasma elektrode PlasGlary is de eerste plasma elektroden op basis van 3 dimensionale luchtreiniging in de keuken.In tegenstelling tot andere plasma bronnen met oppervlakte ontlading, waarbij plasmawerking op de oppervlakte ontstaat en waar de lucht aan de oppervlakte voorbij stroomt, genegeerd de PlasGlary een volume plasma waar de lucht door de elektroden loopt. Op deze wijze wordt er beduiden meer plasma contact gegenereerd met de luchtstroom. Waardoor de reiniging van het luchtvolume aanzienlijk wordt verhoogd. De hoogwaardige koolstofmatten die nodig zijn voor de regeneratie van Ozon, zal ook bij een hogere vetbelasting en hogere luchtsnelheden binnen dit systeem gewaarborgd blijven.