Media & Nieuws

Volg de laatste ontwikkelingen

Retrovolution

De nieuwe Airodesign-collectie van inductiekookplaten en downdraft afzuiging. Met de grotere kookplaten van 30, 38, 60, 80 en 90 cm biedt Airodesign een assortiment vlak inbouw of opbouw inductie kookplaten.

Door de uniforme inbouwdiepte va 52 cm zijn deze inductie kookplaten vrij te combineren met de inductieve Teppan-Yaki, inductie wok en downdraft afzuiging. Met de krachtige afzuiging van de downdraft, zowel geschikt voor luchtafvoer als recirculatie, creAi??ert u nog meer ruimte in de keuken. Airodesign heeft zo voor u deAi?? ideale combinatie voor een efficiAi??nt werkveld en meer creatieve kook ideeAi??n gecreAi??erd!

Bekijk onze digitale catalogus

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief 14-09-2017
Nieuwsbrief 10-05-2017
Nieuwsbrief 10-01-2017
Nieuwsbrief 15-09-2016
Nieuwsbrief 12-07-2016
Nieuwsbrief 13-06-2016
NIEUWSARCHIEF

Video’s

Integral 800 Airo design

De eerste kras vaste inductiekookplaat in Europa.

De volledige mogelijkheden van deze inductiekookplaat ziet u pas wanneer u hem aanzet met de enige zichtbare Touch knop.

Eenmaal tot leven gewekt ziet u de volledige Touch bediening onder het glas oplichten en ontdekt u de vele mogelijkheden die deze inductiekookplaat u te bieden heeft: een discrete aanduiding voor de verschillende kookzones.

Kookzones individueel uitgevoerd met een powerstand, timer en Simpelweg functioneel compleet.

Life is beautiful is een lifestyle programma en wordt gepresenteerd door MariAi??lle Bastiaansen, gezondheidsdeskundige Erik Richter en TV-KOK Coen van der Kraan. De kijkers worden geA?nformeerd over alles wat de natuur en het leven ons te bieden heeft.

Lees meer…