Maatwerk

Maatwerk

Precisie tot in detail

Onze maatwerk producten en externe motoren laten vakkundige en nauwgezette planning tot in detail toe. Planmatige vrijheid is gegarandeerd. Goede beluchtingtechniek is altijd individueel en gerelateerd aan ruimte en gebruiksapparaten.

Het CAD/CAM tekenprogramma garandeert flexibiliteit en precisie tot in detail. Het zetten, lassen en polijsten van afzuigkappen blijft een handwerkproces omdat alleen het menselijk oog het mogelijk maakt u een lange levensduur van uw apparatuur te garanderen.

Wilt u door ons gebeld worden zodat wij u meer informatie kunnen verstrekken over onze producten en diensten? Vul dan het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Airo design by O+F A-line

Een individuele luchtbehandelingstechniek en multifunctioneel design

De O+F lijn heeft krachtige en stille motoren voorzien van de nieuwste techniek.  Deze lijn is kenmerkend aan de functionele luchttechniek die een perfecte en geruisloze afvoer genereert voor kookdampen of recirculatie.

Vacatures

Zijn wij opzoek naar jou?
Bekijk onze vacatures!

Airo design catalogus 2022

Vanaf heden is de nieuwe Airo design 2022 catalogus te downloaden. Bekijk hem op onze download pagina of via onderstaande knop.