Life is beautiful is een lifestyle programma en wordt gepresenteerd door MariAi??lle Bastiaansen, gezondheidsdeskundige Erik Richter en TV-KOK Coen van der Kraan. De kijkers worden geA?nformeerd over alles wat de natuur en het leven ons te bieden heeft.

De rode draad in de programmaai??i??s is verantwoorde voeding en gezondheid, met biologisch eten en drinken en een gezond binnenklimaat.

De TV-kok bereidt samen met de gezondheidsdeskundige een gezond, lekker en verantwoord menu voor de fijnproevers van een goed en gezond leven. Naast vitaal en lekker leven wordt er aandacht besteed aan populaire lifestyle onderwerpen, zoals een actief buitenleven, outdoorsport, wellness, vakanties, zonne- en windenergie. Er wordt ook aandacht besteedt aan innerlijke en uiterlijke verzorging.

Life is Beautiful is iedere zondag om 16.20 uur te zien op RTL4

In de uitzendingen van 20-10-2013, 27-10-2013, 03-11-2013 en 10-11-2013 wordt/is in het programma uitgebreid aandacht besteedt aan onze afzuigsystemen in de keuken. De nadruk is tijdens dit programma gelegd op recirculatie van lucht op basis van hoogstaande Plasmatechnologie, die wij onder andere aanbieden.

Airodesign verwacht door het partnership met “Life is Beautiful” veel consumenten te inspireren bij de aanschaf van een keuken en extra aandacht te creAi??ren voor afzuigsystemen in combinatie met Plasmatechnologie.

Wij wensen u veel kijkplezier.